Miért jó nálunk?

Miért a Sysdata PSE?

Cégünk az elmúlt évek dinamikusan fejlõdő szoftverfejlesztő vállalata. A világ számos országában hasznosítják a Sysdata PSE magyar mérnökeinek munkáját. Szakembereink szinte valamennyien felsőfokú végzettséggel rendelkeznek, a legnevesebb egyetemeken, főiskolákon végeztek általában informatikusként, programozó matematikusként vagy villamosmérnökként. Kollégáink szaktudása és tapasztalata mellé magas szintű, gyakorlatban is alkalmazott angol és/vagy német nyelvtudás párosul. Cégünk fokozott hangsúlyt fektet a szakmai tudásuk elmélyítésére és továbbfejlesztésére.

Tudjuk, hogy cégünk sikere a munkatársainkon múlik, ezért cégünk vezetősége mindent megtesz azért, hogy a munkát hatékonyabbá tegyük. Modern irodaházunkban, amely a budapesti Hungária körúti Siemens telephelyen található, modern körülmények között végzik fejlesztőink a munkájukat: korszerű technikai eszközökkel és pár fős irodákban, kellemes légkörben dolgoznak munkatársaink.

Mindenben támogatjuk az egyéni képességek továbbfejlesztését: rendszeresen szervezünk szakmai és vezetői tréningeket, nyelvtanfolyamokat. Csapatépítő tréningjeink, belső rendezvényeink lehetőséget teremtenek arra, hogy a munkatársak jobban megismerjék egymást és fiatalos, baráti légkör alakuljon ki a vállalatnál.

Az alapos munkáért és szakismeretért cégünk versenyképes jövedelmet és szociális juttatások széles körét kínálja.